Események, újdonságok

KÜLÖNLEGES LÉZERGRAVÍROZOTT KARIKAGYŰRŰK

Ékszereinkbe tudtok bizonyos mintákat kérni, amennyiben a kialakítás engedi. Az egyszerű lapmedálokat is fel lehet dobni különböző mintákkal. Egyedi, lézergravírozott karikagyűrűik pedig örök emléket fognak jelentni Nektek. A következő motívumokat már kipróbáltuk:

1. Szöveg lézergravírozása:

A karikagyűrűkbe a Ti nevetek kerülhet vagy akár egy rövid mondat a házasságkötésetek pontos dátumával lézergravírozással.

Kérhetitek: 3-6 mm széles, lapos vagy féldomború profilú karikagyűrűbe.

Választható betűtípusok: 3 írott + 3 nyomtatott betűtípus.

A feliratok mérete függ a választott gyűrű szélességétől. Minél szélesebb egy gyűrű, annál nagyobb felirat kerülhet bele. Általánosságban elmondható, hogy az átlagos szélességű (4 mm, 5 mm) karikagyűrűkben szabad szemmel is jól kivehető és olvasható a lézergravírozott minta.

+ 1 tipp: Kérd mindkettőtök nevét vagy kezdőbetűjét (egymás mellett elhelyezve), és a házasságkötés dátumát mindkét gyűrűbe!

2. Kézlenyomat gravírozása:

A karikagyűrűkbe vagy lapmedálba a saját kézjegyetek kicsinyített mása kerül. Végy egy fehér, üres lapot, és fekete temperafestékes kézzel dedikáljátok, majd küldjétek el nekünk a kézlenyomatról készült fotót! Kollegánk a gravírozógép által értelmezhető formára alakítja azt, és már indulhat is a lézersugár!

Kérhetitek: kerek lapmedálba vagy 6 mm széles, lapos vagy féldomború karikagyűrűbe.

+ 1 tipp: Csempéssz egy kedves szót az autogrammod mellé (pl.: Örökké együtt!), és garantáljuk, hogy mosolyt csalsz a párod arcára, valahányszor rápillant a karikagyűrűjére.

3. Szimbólum lézergravírozása:

A karikagyűrűkbe az ÉGNER Ékszer szimbólumai, egyszerű vonalrajzai választhatók vagy akár Ti is rajzolhattok vastag filccel egy egyszerű ábrát, amit kollégánk gravírozhatóvá alakít.

Kérhetitek: 4-6 mm széles, lapos vagy féldomború profilú karikagyűrűbe.

+1 tipp: Kérd monogramotokat vagy a neveitek kezdőbetűit a szimbólum mellé!

4. Ujjlenyomat lézergravírozása:

A karikagyűrűkbe a Ti ujjlenyomatotok részlete is belekerülhet lézergravírozással. Gyertek be az üzletbe és levesszük a lenyomatot. Kollégánk a gravírozógép által értelmezhető formára alakítja és akár szív vagy kör alakú formába is illesztheti.

Kérhetitek: 4-6 mm széles, lapos vagy féldomború profilú karikagyűrűbe.

+1 tipp: Kérd az ujjlenyomatokat a gyűrű külsejébe, vagy akár a belsejébe, elrejtve a kíváncsi szemek elől!

5. Vonalrajz lézergravírozása:

A karikagyűrűkbe a Ti megismerkedésetek vagy egy számotokra kedves történet grafikája kerül. Örökítsd meg egy vastag filccel készült vonalrajzzal, hogy a hegyek között csattant el az első csók, vagy hogy a buszon történt a “szerelem első látásra” pillanat. Az átalakított egyszerű kézrajzot bele lehet gravírozni a gyűrűbe vagy lapmedálba.

Kérhetitek: 6 mm széles, lapos vagy féldomború profilú karikagyűrűbe.

+1 tipp: Kérd a megismerkedés dátumát a mintára, így onnan mindig leshetsz! 😉

Válassz bátran karikagyűrűink közül és szalonunkba kollégáink örömmel segítenek egyeidvé tenni őket:

https://egner.hu/termekkategoria/karikagyuru/

Amennyiben a kiválasztott ékszerbe szeretnél lézergravírozást, úgy kérd egyedi ajánlatunkat.

További újdonságok

Színes drágakövek

Nagyon sok szép színes kristály van a világon, amiket gyönyörűen meg lehet csiszolni és ékszerekbe lehet foglalni, de mégsem hívjuk őket drágaköveknek, ezért először szeretnénk

Tovább olvasom »