Valami igazán egyedire vágysz?

Alkosd meg álmaid ékszerét a mi segítségünkkel!

Örömmel vállaljuk, hogy elképzeléseidet valóra váltjuk, így látványterv, vagy akár 3D-s animáció formájában is megnézheted, milyen is lenne a valóságban az általad megálmodott ékszer! Szívesen segítünk szakértő tanácsainkkal az ékszer tervezésében is, ideértve az alapanyagválasztást és a színkombinációk kitalálását.

Ékszertervezés

A kifinomult, legkorszerűbb 3D tervezőprogramok segítségével szakképzett ékszertervezőink az összetett és egyedi elképzeléseket is nagy pontossággal valósítják meg és csiszolják tökéletesre a tervet addig, amíg az minden tekintetben el nem nyeri a tetszésed.

Tervezőink ötvös-aranyműves, illetve fémműves végzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek, ezzel biztosítjuk, hogy a monitoron látott ékszerterv a valóságban is kivitelezhető legyen. Minden drágakő egyedi adottságaihoz ajánlunk foglalattípust, hogy minél szebben mutasson és biztonsággal lehessen hordani.

Ha van rajz vagy kép álmaid ékszeréről, küldd el bátran!

Segítünk megvalósítani! Rajzaid, fényképeid, ötleteid mind segítséget nyújtanak az egyeztetésnél és az ideális terv elkészítésében, továbbá felgyorsítják az ajánlatadás, illetve megrendelés folyamatát.
Egyedileg készített ékszerek esetében mindig egyéni árajánlatot készítünk, hiszen a végső ár nagyban függ nemcsak a választott anyagoktól, hanem a formák bonyolultságától, összetettségétől is.
Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a 3D-s látványterveken túl akár animáció formájában is megtekintsd az áhított ékszert, hogy még inkább elképzelhető legyen számodra.

3D NYOMTATÁS

Egyedi ötleteid szinte pillanatok alatt életre kelnek, amint a tervek alapján a ténylegesen kézbe vehető viaszmodellt elkészítjük. Ezen modellek jelenleg a piacon lévő legmodernebb technológia segítségével születnek, biztosítva a legmagasabb minőségű ékszer gyártását. Ezt követően a viaszformát a hagyományos ötvös eljárások során gipszbe ágyazzuk, majd kiégetjük és végül a precíziós öntés során megszületik maga az ékszer.

Bizonyos esetekben, ékszertervezés szolgáltatás igénybevétel során lehetőséged van mintadarab készíttetésére is. Ez különösen hasznos, amennyiben előzetesen még a látvány mellett a méretet is ellenőrizni szeretnéd.