Történetünk

A kétezres évek előtt alapítottuk családi vállalkozásunkat, melyben több évtizednyi ékszeripari tapasztalat fonódik össze a kézműves precizitással. Büszkék vagyunk arra, hogy mind a tervezés, mind a gyártás Magyarországon történik és magyar szakemberek munkáját dicséri. Alkotásainkban a kifinomult technológia ötvöződik kézműves megoldásokkal és a modern szemlélettel  egy csipetnyi művészettel fűszerezve. 

Több évtizedes szakmai tapasztalat a Te szolgálatodban

Családi vállalkozásként a személyes, emberi értékeket és a közvetlenséget igyekszünk képviselni megrendelőinkkel szemben. Mi is ismerjük az érzést, amikor életed nagy pillanatai előtt állsz és mindent tökéletesen szeretnél csinálni, de az út egy-egy szakaszán elbizonytalanodsz.

Szeretnénk segíteni, amikor úgy érzed, hogy elveszel a színek, a formák, az anyagok és a drágakövek végeláthatatlan tengerében, miközben az a vágy vezérel, hogy önfeledt boldogságot okozz annak, aki a legfontosabb a számodra. Nagyra értékeljük azt a bizalmat, mellyel érdeklődésed során megtisztelsz bennünket és mindent megteszünk, hogy szakmai tanácsainkkal, észrevételeinkkel megtaláld vagy épp elkészíttesd a számotokra tökéletes darabot.

Stílus és elegancia

Széles termékkínálatunkban olyan klasszikus, prémium minőségű ékszereket találsz, melyek időtlen darabok. A kortalan szépség azonban nem jelent egyet a modernitás hiányával: ékszereinkbe a nagyváros lüktetését és újszerűségeit is belecsempésztük.

Amennyiben egyedi darabot szeretnél és kész tervvel érkezel, szívesen segítünk annak tökéletes legyártásában, de ha csak vázlatos elképzeléseid vannak, akkor is örömmel állunk rendelkezésedre. 3D-s tervezőprogramokkal valósítjuk meg skicceidet, így ölt testet az a pár ötlet és elvárás, aminek mindenképpen teljesülnie kell, hogy a Te történeted életre kelhessen benne a készítés során.