ÉGNER Ékszer Garanciarendszer és szolgáltatások

Prémium eljegyzési gyűrű szolgáltatásaink

 • ingyenes gyűrűméret-állítás a vásárlástól számított 60 napon belül
 • éves szintű professzionális tisztítás 
 • a beállított kövek illeszkedésének ingyenes ellenőrzése évi egyszeri alkalommal
 • arany gyűrű felületének polírozása, felületi karcok eltávolítása vásárlástól számított 1 évig
 • kétévente ródium megújítás a fehérarany eljegyzési gyűrűk felületén
 • kiesett kövek ingyenes visszafoglalása


Kiváló élettartam garanciát biztosítunk az Égner Ékszer által gyártott eljegyzési gyűrűkre. Gyártási hiba beigazolódása esetén a javítással kapcsolatos összes költséget mi álljuk. Ha az adott modell már nem elérhető, akkor lehetőséget biztosítunk új, azonos értékű ékszer választására. Amennyiben nem él a csere lehetőségével, úgy a teljes vételár visszatérítésre kerül.

Az anyagok bizonyos tulajdonságai, különösen a gyémántok és a drágakövek esetében (szín, zárványok), minden egyes esetben egyedinek tekinthetők és azok nem tekinthetők hibának. Ékszereink esetén közvetlenül a termékleírásban adjuk meg a drágakövek tulajdonságait, melyekről adott esetben tanúsítást is biztosítunk.

Az Égner Ékszer jegygyűrűinek szolgáltatásai

 • éves szintű professzionális tisztítás
 • a befoglalt kövek illeszkedésének ingyenes ellenőrzése évi egyszeri alkalommal
 • kétévente egyszer ingyenes karikagyűrű szervíz, mely magában foglalja a felületi hibák javítását.
 • kétévente egyszer a ródium réteg helyreállítása fehérarany gyűrűk esetén


Az Égner Ékszer jegygyűrűkre a szabványon felüli élettartam garanciát vállalunk. A garancia az aranyból készült jegygyűrűkre vonatkozik. A gyémántokkal ellátott gyűrűkre élethosszig tartó garanciát is vállalunk. FONTOS, hogy a garancia nem vonatkozik a gyémántokat tartó foglalatok sérülései esetén kihulló gyémántokra. 

Az észlelt kidolgozási, valamint anyaghibát díjmentesen javítjuk. Amennyiben a gyártási hiba nem javítható, azonos értékű kínálatunkból ingyenesen biztosítjuk az új ékszert.

Az Égner Ékszer termékeinek gyártása során minden egyes ékszer kimagasló szaktudás mellett többszörös ellenőrzésen esik át, biztosítva vevőinknek a legjobb minőséget. Tudniillik a munkánk a küldetésünk. Büszkék vagyunk arra, hogy műhelyünk ékszerei több ezer embert emlékeztetnek az élet legfontosabb pillanataira. Tisztában vagyunk vele, hogy az ékszerek gyakran nemzedékről nemzedékre öröklődő emlékek, ezért precízek vagyunk az előállításukban, és ügyelünk a kidolgozás magas színvonalára.

Az Égner Ékszer műhelyéből származó egyéb drágaköves ékszerek szolgáltatása

Az Égner Ékszernél javasoljuk a drágakövek rendszeres tisztítását és foglalásának ellenőrzését legalább évi egyszeri alkalommal. A rendszeres karbantartásnak és ellenőrzésnek köszönhetően megelőzhetők az esetlegesen felmerülő problémák, melyek a kő/kövek sérülése, vagy azok elvesztése. Minden Égner Ékszernél-nél vásárolt ékszerre ingyenesen biztosítjuk az ékszerek tisztítását és átvizsgálását. Ebben az esetben a megrendelőnek csak annyi a feladata, hogy juttassa el telephelyünkre az ékszert. Ha az ellenőrzés során sérülést észlelünk, azonnal tájékoztatjuk a további lehetőségekről.

Feltételek és kizárások, melyek esetén nem érvényesíthető a szavatossági jog

A szabványon felüli garancia, kiegészítő szolgáltatások, karbantartás és ellenőrzés csak a nálunk vásárolt ékszerekre vonatkozik.

A garancia nem terjed ki a nem megfelelő karbantartásból, túlzott kopásból és durva kezelésből eredő károkra.

Az Égner Ékszer garanciája által nem fedezett károk példái:

 1. Vegyi anyaggal való érintkezés okozta elszíneződés, károsodás (pl tisztítószerek, klór)
 2. Ütésből származó deformálódások, törés, kősérülés, esetlegesen a kövek kiesése
 3. Helytelen tárolásból, nem megfelelő kezelésből, rongálásból adódó sérülések
 4. Bármilyen nem rendeltetésszerű használat okozta egyéb sérülés
 5. Vásárlást követő külső beavatkozások meglétekor (egyéb ékszerész, esetlegesen a vásárló okozta változtatás)
 6. Ékszer elvesztése
 7. Ékszer használatából adódó egészségügyi mellékhatások (pl. allergiás reakciók)
 8. Biológiai változások okozta méret-változások (jelentős elhízás, esetlegesen fogyás)

Az Ajándékkártya használatának feltételei:

Az ajándékkártya értéke az Égner Ékszer szalonban, személyes vásárlás esetén használható fel bármely, az Égner Ékszer Kft. által forgalmazott/gyártott ékszerre. Az Égner Ékszer Kft. nem vállal felelősséget a kártyán lévő összegért a kártya elvesztése, valamint minden olyan károsodás esetén, amely során nem állapítható meg, hogy mekkora összeg szerepelt a kártyán. Beváltásnál a kaparós réteg eltávolításra kerül, a kártya értéke a kaparós réteg eltávolításával elvész! Az Égner Ékszer Kft. a megrongálódott kártyát nem cseréli, értékét nem téríti meg. A kártyán lévő összeg nem kifizethető, illetve készpénzre nem váltható, ebből visszaadni nem tudunk.