Esküvő kiállítás nyereményjáték szabályzat – 2022

A nyereményjátékot az Égner Ékszer (1089 Budapest, Bláthy Ottó 3-5) szervezi, amely a jelen szabályzat rendelkezései szerint jár el.

A nyereményjátékok időtartama: 2022.11.05-2022.11.06

  1. ​A játékban való részvétel feltételei

A nyereményjátékban azok a Magyarországon állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik az őszi CEWES esküvő kiállítás ideje alatt (2022.11.05-06): kitöltik az Égner Ékszer online kérdőívét VAGY időpontot foglalnak és megjelennek az ékszer szalonban VAGY megrendelést adnak le kollégáinknál.

  • A nyeremény

PERU elnevezésű karikagyűrű pár, a jegyespár méretében, szabadon választott színben (sárga-fehér-rosegold)

  • A nyertesek kiválasztása

A nyertesek kiválasztása számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével történik.

A nyertesek kiválasztásának helyszíne: Égner Ékszer Szalon – 1089 Budapest, Bláthy Ottó 3-5. A kiválasztott nyertest e-mailben értesítjük és az Égner Ékszer Facebook/Instagram oldalán is közzétesszük!

  • A nyeremény átvétele

A nyertest a kiválasztást követő 1 héten belül elektronikus levél útján értesíti. Amennyiben a nyertes az e-mailben küldött értesítésben foglaltak szerint 14 napon belül nem veszik fel a kapcsolatot az Égner Ékszerrel a nyeremény további adategyeztetése céljából, akkor az Égner Ékszer fenntartja magának azt a jogot, hogy a nyeremények felett önállóan, egyéni döntésének megfelelően rendelkezzen. A nyeremény átvétele személyen történik az Égner Ékszer szalonban. A nyertesekről a nyeremény átvételekor fénykép készül, melyet az Égner Ékszer marketing célra felhasználhat.

  • Adófizetési kötelezettség és költségek

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adófizetési kötelezettség az Égner Ékszert terheli. Annak érdekében, hogy az Égner Ékszer eleget tehessen a nyereményekből adófizetési és elszámolási kötelezettségének, a nyeremény átvételét követően a nyertes Átvételi elismervényt tölt ki.

  • Adatkezelési nyilatkozatok

Az Égner Ékszer az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően jár el. A megadott adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, postacím és egyéb szükséges adatok) bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja át, kizárólag a nyertes értesítésére, a vele történő kapcsolatfelvételre és a nyeremények kézbesítésre használja fel.

Budapest, 2022.11.04