Események, újdonságok

Milyen ékszert válasszunk ajándékba?

mit válasszak ajándékba, eljegyzési gyűrű

Mit vegyek a feleségemnek ajándékba? Milyen ajándékot vegyek a barátnőmnek? Ajándék anyák napjára? – hangzik el évente többször a kérdés. 

Ékszerekkel egyértelműen kifejezhetjük a kapcsolatunk komolyságát, elköteleződésünket a másik iránt. Első és legfontosabb szempont, hogy gondold át, az ajándékozott mit szeret, milyen ékszereket hord általában. Ez egy jó kiindulási alap.

“Diamonds are a girl’s best friend”- M. Monroe

Barátnőnknek ideális ajándék szinte bármilyen alkalomra egy aranylánc szívecskés medállal, az öröm garantált! Lapmedáljainkat választva pedig igazán egyedivé tehető, hiszen lézergravírozással sok minden megoldható, például az évfordulótok dátuma, összefonódott kezdőbetűitek..stb. Amennyiben a kapcsolat biztos lábakon áll és együtt tervezitek a jövőt, akkor jöhet az A bizonyos gyűrű is: az eljegyzési gyűrű.

Feleségünknek születésnapjára, házassági évfordulóra kedveskedhetünk egy komolyabb ékszerrel, mondjuk a karikagyűrű mellé illő gyűrűvel vagy egy ragyogó tenisz karkötővel

Egy nyaklánc egyedi medállal tökéletes karácsonyi ajándék lehet. De ez utóbbit például jó szívvel ajánljuk az első gyermek megszületése alkalmából, bizonyos medálokba lézergravírozással megoldható a gyermek születési dátuma, neve, sőt, akár a pici lábnyoma is – gondolkodj szabadon! Egy divatgyűrű is lehet egyedi ajándék, például a gyermek születés kövével díszítve. 

Egyre népszerűbbek az anya-lánya arany medálok, melyek mélyítik a kapcsolatot anya és lánya között, így anyák napjára vagy a lánygyermek születésnapjára is kiváló ajándék lehet.

Mai napig népszerű ballagási ajándék egy arany nyaklánc medállal, mely méltó módon állít emléket ennek a nemes alkalomnak.

Férjünknek, barátunknak ékszer téren nehezebb az ajándék ékszer választás, mert kevésbé jellemző rájuk, hogy jó szívvel ékszert hordanak. Ebben az esetben sem kell megijedni, párunknak ideális ajándék karácsonyra, születésnapjára a befektetési arany, mely többféle méretben elérhető, így biztosan megtalálod a pénztárcádnak megfelelő ajándékot. 

Amennyiben mégis hord ékszert, akkor a lapmedálokat ajánjuk jó szívvel, mert letisztultak és lézergravírozással személyre szabhatóak.

További újdonságok

Színes drágakövek

Nagyon sok szép színes kristály van a világon, amiket gyönyörűen meg lehet csiszolni és ékszerekbe lehet foglalni, de mégsem hívjuk őket drágaköveknek, ezért először szeretnénk

Tovább olvasom »